Sport

Een regatta in Malta
Mooi weer en het Maltese competitieve karakter maken van Malta een ideale sportieve vakantiebestemming. Of je nu van golf, waterpolo, voetbal of tennis houdt, Malta's talrijke sportfaciliteiten laten je letterlijk ademloos. 

En mocht je meer het type zijn voor activiteiten van een minder competitieve aard, biedt Malta ook een overvloed aan keuze. Probeer eens een wandeling over de ongerepte heuvels van Gozo, of neem een duik in de zee naar één van de vele wrakken en prachtige riffen die de eilanden omringen.

Als je liever naar sport kijkt dan er aan doet, is Malta een unieke plek met talrijke sportevenementen. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Rolex Middle Sea Yacht race, een prestigieuze aangelegenheid waarbij toeschouwers na een denderend kanonschot vanaf de bastions de prachtige schepen zien uitvaren. 

Houd je meer van luidruchtige sporten? Dan biedt Malta aan voetbalfans een onvergetelijke ervaring. Wanneer er een belangrijke wedstrijd wordt gespeeld, of het nu gaat om de WK kwalificatierondes, de Premier League, een Serie A wedstrijd, of de ultieme finale van het Wereldkampioenschap, kun je in iedere bar, kroeg en restaurant op het eiland de wedstrijd volgen. Fans van de beste nationale teams zoals Italië, Brazilië, Engeland, Duitsland en Argentinië wacht een speciale verrassing - de lokale bevolking heeft namelijk een speciale fan-basis voor deze teams en als ze winnen, rennen de fans de straat op om enthousiast te toeteren en met vlaggen te zwaaien!

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!