Het nachtleven

St. Julian's, Paceville

Maltezen staan bekend om hun joie de vivre en het grote aantal uitgaansgelegenheden in Malta is hier dan ook een duidelijke bevestiging van. Daarbij is het aanbod groot en divers en voor elke leeftijd en smaak is er dus wel iets aangenaams te vinden. 

Het merendeel van de clubs en barretjes ligt dicht bij elkaar in Paceville/St. Julians en in het noordelijke kustplaatsje Buġibba. Als je in deze omgeving verblijft dan kun je een hele nacht op stap gaan, zonder ook maar iets van (openbaar) vervoer nodig te hebben. 

Er zijn ook tal van clubs en openlucht disco's in de landelijke contreien die zeer goed met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Internationaal bekende DJ's en entertainments acts zorgen ervoor dat deze zeker het ritje waard zijn.

Echter, als je meer van een rustig en gezellig sfeertje houdt, dan kun je ook een ontspannen avond door brengen in een van de vele trendy wijnbars die overal in Malta en Gozo te vinden zijn en waarbij Valletta wel het absolute epicentrum is voor zo'n soort avond. 

Wat je ook zoekt op het gebied van entertainment, je kunt hier sowieso genieten en alle stress, opgebouwd tijdens de lange uren op het strand, eindelijk even helemaal loslaten. Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!