Malta Music Week

LMFAO op Isle of MTV

De clubscene van Malta is in het afgelopen decennium enorm gegroeid en vrijwel dagelijks worden er speciale parties in een van de vele clubs gehouden

Uitgaan is een belangrijke factor van het leven in Malta.  Iedere zomer wordt de Malta Music Week georganiseerd met onder andere Isle of MTV, Creamfields, G7 nachten in Gianpula en Ministry of Sound. Ieder jaar treden op Isle of MTV enkele wereldberoemde popacts op en het festival wordt dan ook vaak genoemd als een van de beste van Europa.

De line-up is ieder jaar fantastisch en van uit alle hoeken van Europa komen jongeren naar de Granaries in Floriana om hun popidolen te aanschouwen. Het terrein biedt ruimte aan maar liefst 50.000 personen. In de voorgaande jaargangen kwamen de volgende namen naar Malta:  Flo Rida, de Canadese zangeres Nelly Furtado, will.i.am, Jessie J, Rita Ora, Rudimental, Afrojack en de Nederlandse zangeres Eva Simons.

De Malta Music Week wordt ieder jaar in juni gehouden en tijdens deze week worden verschillende muzikale activiteiten in Malta en Gozo georganiseerd, zoals straatmuziek, officiële concerten en afterparties. Tijdens de muziekweek worden ook solo-acts naar de Maltese archipel gehaald, zoals Calvin Harris, Example, INNA, Eric Prydz, Pete Tong en Dash Berlin.

Voor meer informatie over Isle of MTV kunt u terecht op www.isleofmtv.com.


 


Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!