The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:20°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Erfgoed

Smalle straatjes in Mdina, Malta
Zoals in veel populaire Europese bestemmingen zijn de inwoners van Malta één met hun rijke culturele erfgoed. Terwijl musea de mooiste voorbeelden van historisch belangrijke artefacten herbergen, is slechts een wandeling door de straten al voldoende om het verleden van het eiland te beleven. 
  • Loop door een willekeurige straat in de historische steden Valletta, Birgu, Bormla of Isla, en het bouwkundig erfgoed van de 'Knights of St John ' is alomtegenwoordig en nog steeds in gebruik.  
  • Bezoek één van de vele dorpsfeesten, Festas Terwijl je feest viert met de inwoners, neem je deel aan tradities die eeuwen teruggaan. 
  • Slenter langs de boulevards van de dorpjes Marsaxlokk in Malta en Mgarr in Gozo. Hier repareren de vissers hun netten nog zelf en kun je getuige zijn van een dorpsleven, dat millennia lang vrijwel ongewijzigd is gebleven. 
Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar