Ontspanning

walking in MaltaWandelen in Malta

Het is waar je voor op vakantie gaat - om te ontspannen en een beetje of een heleboel plezier hebben - het is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je te spenderen hebt. Een tekort aan mogelijkheden om plezier te hebben, is er op dit kleine eiland niet!

Of je nu een zon- en zwembadtype bent of een doorgewinterde wandelaar, die op zoek is naar de perfect zonsondergang, je vindt dit, en nog veel, meer binnen handbereik.

Voor degene die afleiding zoekt in de vorm van winkelen, om de juiste souvenir te vinden of om betaalbare mode te kopen, biedt Malta winkels van wereldklasse. Bioscopen, theaters, concerten, een stranddag of een dag bij het zwembad, een wandeling in de natuur of over de boulevard, het moeilijkste is om uit deze mogelijkheden te kiezen!


Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!