Cultuur

Smalle straatjes in Malta

Malta is meer dan alleen een zon- en zeebestemming en trekt al jaren miljoenen bezoekers die het cultureel erfgoed van de eilanden komen bewonderen. En bovenal is cultuur in Malta een unieke ervaring die je nergens anders vindt. Musea, exposities, en tempels, zijn geweldige plekken om je vakantie te beginnen, maar als je echt van je reis wilt genieten, moet je zeker wat van de levende cultuur in Malta opsnuiven.

Wandel eens door de smalle straten van Mdina, loop samen met dorpsgenoten achter een muziekband aan tijdens een dorps festa, woon een concert van lokale muzikanten bij - met moderne of traditionele għana muziek, of neem een uur of twee plaats in een café in Valletta en observeer voorbijgangers. Op Malta kun je op de hoek van elke straat je culturele horizon verrijken.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!