St. Peter’s Pool

St.Peter's Pool

​Dit mooie, natuurlijke zwembad is dankzij het heldere water een ideale plek voor snorkellaars of dagjesmensen voor een dagje in de zon.

St. Peter’s Pool is een prachtig, natuurlijk zwembad in het zuidwesten van Malta, vlakbij Marsaxlokk ten hoogte van Delimara Point.

St. Peter’s Pool is niet het makkelijkste stukje van het eiland om te breiken, maar het ligt nabij de Marsaxxlok Bay. Gelegen op het Delimara schiereilandje, kan St. Peter's Pool gevonden worden naast de hoge schoorsteen naast Marsaxlokk Bay. 

Het water is kristalhelder met een prachtige blauwgroene schijn. Het gebied is zeer populair onder snorkelaars. De platte stenen rondom het zwembad verlenen zich uitstekend voor een picknick of om te zonnebaden. Onder de hogere rotsen kan de zon even ontvlucht worden.

Dankzij verschillende trapjes kunnen zwemmers eenvoudig in en uit het water. En er zijn verschillende mooie duikplekken rondom het bassin. Het hele jaar door trekken plaatselijke bewoners naar St. Peter's Pool, maar ook voor toeristen is het een populaire bestemming.

Vanwege de iets afgelegen ligging is het zelden te druk en kan men eenvoudig een plekje vinden. Breng wel eten en drinken mee, want er is geen gelegenheid om dit hier te kopen. Voor kleine kinderen kan het water gevaarlijk zijn op een winderige dag.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!