San Blas

San Blas GozoSan Blas

San Blas is dankzij de groene omgeving een ideaal plekje voor een dagje rust in de zon.

Ook wel bekend als de miniatuurversie van  Ramla Bay, is San Blas Bay volledig in oorspronkelijke, natuurlijke staat gelaten. Dit zandstrand in Gozo ligt aan het eind van enkele groene valleien en is een populaire bestemming voor snorkellaars of als picknickplaats in de wintermaanden.

Dit afgelegen, rustige strand is bereikbaar vanaf Nadur. De natuur is hier in tegenstelling tot vele andere stranden van de Maltese eilanden nog ongerept. De 17e eeuwse verdedigingstoren Ta’ Sopu staat 120 meter boven zeeniveau bovenop de heuvels rondom de baai.

Het strand ligt aan het einde van een van de mooiste valleien van Gozo en het is hier zelden druk. Vroeger jaagden de Ridders van St. John in deze vallei.

Er kan in de kleine kiosk op het strand eten en drinken gekocht worden, of zonnebedden en parasols gehuurd worden. Ook worden er kano's verhuurd waarmee de prachtige omgeving bezocht kan worden.

 

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!