Golden Bay

Golden Bay MaltaGolden Bay

Liefhebbers van zon, verenigt u! Fomm ir-Rih Bay heeft meer te bieden dan alleen mooie uitzichten

Zowel koppeltjes als families kunnen een bezoek aan Golden Bay niet laten ontbreken tijdens hun vakantie in Malta. Het strand is zeer goed per auto te bereiken of te voet, als u in het nabij gelegen hotel logeert. Er worden vele activiteiten aangeboden op het strand en het water verleent zich uitstekend voor zwemmen. Houd de rode vlaggen wel in de gaten, want als deze wapperen betekent dit een sterke stroming!

Na Mellieha Bay is deze baai het populairste zandstrand van Malta. In de zomer zijn er iedere avond wel verschillende feestjes of barbecues te vinden op dit strand.

Reden hiervoor zijn de spectaculaire zonsondergang en de gezellige cafeetjes en restaurants in de baai. Voor de avonturies zijn er verschillende watersportactiviteiten, zoals parasailing.

Ook in de lente en herfst kan er volop genoten worden van dit strand, want het uitzicht is een van de mooiste an het eiland.

Op het strand worden parasols, zonnebedden en jetski's verhuurd. Ook worden er ritjes op de bekende bananaboot te koop aangeboden of kan er door de echte avonturier geparasaild worden. Het is allemaal mogelijk op Golden Bay. Wist u dat u zelfs een onvergetelijk huwelijk kunt boeken op dit strand?

Ontdek meer Golden Bay in onderstaande video! Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!