Daħlet Qorrot

Daħlet Qorrot

​Een droom voor vissers en een spectaculaire grot; Daħlet Qorrot is een ideale plek voor mensen die even weg willen van alle drukte en genieten van de heldere blauwe wateren van deze baai.

Dit kleine strand aan de noordkust van Gozo kan bereikt worden vanuit Nadur. De vissers in deze baai hebben een deel van de spectaculaire grotten in de omgeving omgebouwd tot vissershuizen voor hun visuitrusting.

Vanuit het dorp Nadur reist u af naar de vissershaven Dahlet Qorrot Bay. Hier kan veilig gezwommen worden in de heldere, blauwe waters of gerelaxt worden op de rotsen. Het strand zelf wordt omringd door velden, waar zowel traditionele als moderne akkerbouwmethodes gebruikt worden.

Iets verder langs de kustlijn van Dahlet Qorrot ligt het dorpje Qala. Hier heeft u een adembenemend uitzicht op Malta en Comino. Hier ligt ook een windmolen uit de 18e eeuw en de kerk van Qala; Santa Marija tal-Blat.

De kleine grotten en stenen geven de meer dan welkome schaduw in de zomermaanden. Hier kan men de drukte van het alledaagse leven ontsnappen en genieten van het natuurschoon.

Vergeet in Nadur niet de St Peter and Pal basiliek te bezoeken. Ook deze is de moeite meer dan waard! 

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!