Kustlijn van Sliema

Sliema MaltaKustlijn van Sliema

Het rotsstrand van Sliema en St Julian's is een perfecte plek voor zonneaanbidders. 

De kustlijn van Sliema tot aan St Julian’s is rotsachtig en de platte stenen maken het in de hete zomermaanden een fijne plek om te zwemmen of te zonnebaden.

Omdat de kustlijn zo lang is, kan men meestal wel een rustiger plekje vinden. Het water is er helderblauw en er zijn verschillende beach bars te vinden. De populairste bars zijn te vinden in rondom Tigne: Qui-si-Sana, Ghar id-Dud, Exiles, Surfside and Fond Ghadir – hier kan genoten worden van een heerlijke, zonnige middag.

Een wandeling noordwaarts langs de kust van Sliema komt uit in Balluta Square in St Julian’s. Hier liggen veel cafetaria's en restaurants en het is het hartje van het toeristische centrum van Malta. 

In Sliema en St Julian’s liggen veel hotels, restaurants, winkels en cafés. Zowel de plaatselijke bevolking als toeristen lopen dagelijks over de boulevard langs het strand. In de wintermaanden is de zee er ruw, wat een spektakel op zich is. 

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!