Stranden

Stranden van Malta & Gozo

Op Malta en Gozo zijn een behoorlijk aantal stranden te vinden, waar toeristen zowel kunnen genieten van een plezierige of romantische vakantie in de zon.

Op Malta is het strand meer dan een locatie - het is een levensstijl. De Maltese stranden staan symbool voor een relaxte levensstijl waar mensen samenkomen om samen van de zon en van het leven te genieten.

De diepblauwe Middellandse Zee heeft iets magisch en menig reiziger heeft in de afgelopen milennia zijn hart verloren aan deze blauwe parel. Een vakantie in Malta of Gozo is niet compleet zonder een dagje heerlijk relaxen aan een van de vele stranden.
 
De Maltese eilanden hebben enkele van de schoonste stranden van Europa en bezoekers kunnen genieten van prachtige uitzichten. Door de ligging in hartje Middellandse zee zijn er vooral rotsstranden, maar ook de zandstranden zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en op loopafstand van de meeste hotels.
 
De Maltese stranden bruisen de hele zomer van de activiteit en campeerders, snorkelaars en vissers zijn slechts enkele voorbeelden van mensen die men aan kan treffen in de prachtige baaien.Gerelateerde Blog

all blogs

Wist u dat?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!