Paradise Bay

Paradise Bay

Paradise Bay is met haar kraakheldere, blauwe wateren, een prachtig stukje Malta.

Gelegen in het uiterste noorden van Malta, vlakbij de veerboot naar Gozo, ligt een van de kleinste stranden van Malta. Paradise Bay is met haar kraakheldere, blauwe wateren, een prachtig stukje Malta.

Er kan gesnorkeld worden en het strand wordt alom geprezen vanwege de risicoloze zwemplekken. Het strand kan alleen bereikt worden door een aantal trappen af te lopen, maar hierdoor is het strand een stuk rustiger dan menig strand in Malta.

In het restaurant in deze baai kunt u terecht voor een warme maaltijd, snacks, drinken, toiletten, strandstoelen, kano-verhuur of een klein winkeltje waar speelgoed voor de kids gekocht kan worden. Bovenaan de trappen ligt een grote parkeerplaats, dus u hoeft zich geen zorgen te maken wat parkeergelegenheid betreft.

Het kalksteenstrand van Paradise Bay is een goede bestemming voor liefhebbers van rust. Het uitzicht op Comino is een prachtige toevoeging aan deze oase van rust. Dit stukje paradijs op aarde wordt vaak gebruikt voor bruiloften en de beperkte grootte van het strand geeft de bruiloften een exclusief tintje.

Het hele jaar door is er vlakbij het hotel en duikschool geopend. Het strand is ook populair voor strandfeesten, zoals het LoveSexy-evenement dat ieder jaar op dit strand gehouden wordt.  

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!