Newark

BOOK NOW

Newark

Malta to NewarkNewark
In het hart van New Jersey ligt de grootste stad van de staat: Newark. Newark puilt uit van talent, cultuur en is het toneel van podiumkunsten en sportevenementen. Je vindt er genoeg om je te vermaken.

De stad wordt dikwijls overgeslagen, omdat hij vlakbij New York City ligt, maar het is de op drie na oudste stad onder de belangrijke steden in de V.S. De stad ligt op slechts 29 km van Manhattan, je kunt er dus gemakkelijk heen als je New York bezoekt.

Vaak nemen bezoekers de trein naar het Newark Penn Station en lopen daar vandaan richting het oosten naar wijken met cafés, bakkerijen, restaurants, winkels, eethuizen en restaurants met een Zagat onderscheiding.

Newark is de grootste stad in New Jersey waar een groeiende bedrijfsomgeving zich uitstekend aanpast aan cultuur, kunst en winkeluitstapjes. De stad is momenteel bezig met een grote reclamecampagne voor zijn parken, kunstgalerijen en andere belangrijke gebouwen. 

De grote trekpleisters bevinden zich op loopafstand in het centrum. In de NJ Performing Arts Center treden regelmatig nationale en internationale artiesten op.

Ook in het Prudential Center, een nieuwe arena die speciaal voor de NHL's Stanley Cup champion NJ Devils werd gebouwd, worden talrijke concerten en andere speciale evenementen georganiseerd.

In het Newark Museum bevindt zich een spectaculair planetarium, een hersteld Ballantine Victoriaans herenhuis, natuurwetenschappelijke tentoonstellingen en een uitgebreide collectie aan schilderijen en beeldhouwwerken.

In de binnenstad vind je nog veel architectuur uit de eeuwwisseling, zoals bijvoorbeeld de Eleven80 appartementen. Een ander architectonisch juweel is de gotische Heilige Hart kathedraal.  

Maak ook eens een stop in het Ironbound District dat beroemd is om zijn verrukkelijke Portugese, Braziliaanse en Spaanse keukens.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!