United States

BOOK NOW

Verenigde Staten

Malta to the United StatesVerenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een land van natuurwonderen, steden met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en grote wouden en bergketens.

Het is tevens de thuisbasis van extravagante steden zoals LA, Las Vegas, Miami en New York City. Elke stad drukt zijn persoonlijke stempel op cultuur, keuken en vermaak.  

De muziekscène van Austin, de betoverende kust van San Francisco en de aantrekkingskracht van New Orleans zorgen ervoor dat de Verenigde Staten een bezoek waard zijn.

De uitgestrekte landschappen en open hemel nodigen uit voor een stoere roadtrip. Een paar voorbeelden zijn de heuvels van de Great Plains en de bossen van de Pacific Northwest.

De Verenigde Staten hebben ook bijgedragen aan beroemde kunstwerken, bijvoorbeeld Jackson Pollock's 'dripping'-schilderijen, werken van Robert Rauschenberg en Georgia O'Keeffe's typische landschappen. In grote steden zoals New York en Chicago vind je bovendien een schitterende verzameling aan moderne architectuur.

Amerika is het land van uiteenlopende muziekgenres, meeslepende blues in Mississippi en koortsachtige jazz en fun in Detroit. Geen wonder dus dat het bekend staat als het land van the American dream...


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!