United Arab Emirates

BOOK NOW

Verenigde Arabische Emiraten

Malta to United Arab EmiratesVerenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) worden nog steeds gezien als een tegenstrijdige reisbestemming, maar zijn in werkelijkheid modern en dynamisch en één van de veiligste reisbestemmingen in het Midden-Oosten. Het land biedt talloze mogelijkheden.

Winkels met kleding van ontwerpers, aantrekkelijke, lange stranden en internationale Dj's die tot laat in de nacht achter de draaischijven staan, worden gecombineerd met de exotieke sfeer van het Midden-Oosten en maken van het land een boeiende en intrigerende reisbestemming.

En tijdens je verblijf kun je natuurlijk ook genieten van de vele historische trekpleisters van de Verenigde Arabische Emiraten. Het berglandschap van Hatta, de soeks van Sharjah en de zandwoestijnen van Abu Dhabi geven een exotische draai aan je vakantie. De stranden van Ras Al-Khaimah zijn de ideale plek voor een fascinerende duik tussen de koraalbanken in de Golf.

De Verenigde Arabische Emiraten is een snel groeiende toeristische bestemming die alles biedt waarnaar je tijdens je vakantie verlangt: veel zon, zee, strand, shoppen, een spannende cultuur en gastvrije inwoners.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!