Norwich

BOOK NOW

Norwich

Norwich

Met ruim 1500 historische gebouwen, een bloeiende kunstgemeenschap, volop shopmogelijkheden en buitenactiviteiten is Norwich City de meest complete middeleeuwse stad in Groot-Brittannië. Norwich ligt vlakbij Londen en dankzij de mix van geschiedenis, klasse en stijl is de stad een ideale bestemming voor reizende families of verliefde stelletjes.

Vanaf de middeleeuwen tot aan de Industriële Revolutie was Norwich de op één na grootste stad van Engeland. Daardoor vind je in de stad een indrukwekkende erfenis aan erfgoed zoals de Kathedraal van Norwich, het Kasteelmuseum en kunstgalerij en de Stranger's en Dragon Hall.

Norwich is ook de trotse bezitter van moderne architectonische gebouwen zoals The Forum en The Sainsbury Centre voor visuele kunsten. De straten van Norwich worden versierd door grote avenues, groene parken, kunst, cultuur en talloze restaurants, cafés en bars.

De beroemde betegelde straat in Norwich Elm Hill loopt door de wijk van Norwich Cathedral. Aan beide kanten staan goed bewaarde vakwerkhuizen uit het Tudor tijdperk. In het hart van de stad vind je de markt van Norwich, de grootste buitenmarkt in het Verenigd Koninkrijk die al 800 jaar wordt gehouden. 

Binnen de stadsmuren van Norwich staan meer dan 30 middeleeuwse kerken, waarvan vele nog steeds dienst doen als parochiekerken. Op de top van de Grapes Hill bevindt zich de imposante 20e eeuwse rooms-katholieke kathedraal van Sint Jan. De goed onderhouden parken en tuinen bieden een oase aan rust voor vele bezoekers. De Victoriaanse Plantation Garden bijvoorbeeld, zorgt voor een rustige en serene sfeer als je aan de drukte van de stad wilt ontsnappen. De internationale luchthaven van Norwich ligt op slechts 5 km ten noorden van het stadscentrum. Een Parkeer- en reisvoorziening staat tot je beschikking om je van de luchthaven naar het stadscentrum te brengen en bevindt zich op een paar minuten loopafstand van het vliegveld.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!