London

BOOK NOW

Londen

Londen

Iedereen wil graag een glimp opvangen van Londen, één van de meest trendy steden ter wereld. Zijn immense geschiedenis, kunst, musea en monarchie betoveren bezoekers; in Londen komt iedereen aan zijn trekken. Tussen de oevers van de Theems, doet Londen dienst als achtergrond voor legendarische films en romans.

De omvangrijke geschiedenis en oudheid van de stad fascineren menig reiziger. De Tower of London, Westminster Abbey en Hampton Court zijn slechts een paar voorbeelden van de omvangrijke Londense geschiedenis. De overweldigende architectuur van de stad draagt opvallend bij aan de Londense skyline. 

Londen is een pionier op het gebied van innoverende en hedendaagse kunst, muziek en design. Als gastheer van de Olympische Spelen in 2012, zorgde Londen voor een buitengewoon programma aan activiteiten die de reeds bestaande kunstscène van de stad op een indrukwekkende manier aanvulde.  Londen en zijn uitgebreide aanbod aan kunstgaleries, musea, festivals, theater, toneel en muziek stelt nooit teleur.

De stad biedt ook een overvloed aan natuur en hemelse parken voor degenen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad. De meeste grote musea en galeries vind je in het hart van Londen, maar als je behoefte hebt om naar een rustigere omgeving te ontsnappen, suggereren we uitstapjes naar Hampstead Heath of Greenwich Park waar je kunt genieten van groene, weelderige landschappen.

Air Malta vliegt van en naar de luchthavens London Gatwick en Heathrow. De Gatwick Express rijdt elk kwartier in 30 minuten naar Victoria. De snelste verbinding tussen Heathrow en Londen is de Heathrow Express. Treinen rijden non-stop elke 15 minuten naar Paddington. 

Met grasgroene gebieden bij South Kensington en felle lichten in de uitgaanswijk West End, combineert Londen tradities en een ultra-moderne sfeer die worden opgesierd door het prachtige landschap en een fraai uitzicht. 


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!