Cardiff

BOOK NOW

Cardiff

Malta to CardiffCardiff

Wat echt verleidelijk is aan Cardiff is het gemak waarmee je aan de stadsdrukte kunt ontsnappen. Cardiff met zijn enorme, groene vlaktes noordwaarts naar de Llandaff Kathedraal, is uitgeroepen tot één van de top 10 steden in Europa.

Deze stad, die trots is op zijn cultuur, taal en erfgoed, heeft in de afgelopen 2000 jaar een indrukwekkende reis afgelegd. Cardiff ontstond als een kleine nederzetting en is uitgegroeid tot één van de drukste havens ter wereld. Het is nu een moderne en volwaardige hoofdstad.

Cardiff ligt aan het Bristol kanaal aan de rand van een zoetwatermeer dat door een dam wordt afgesloten. De stad staat bekend om zijn bezienswaardigheden, sport en vermaak, en biedt een overvloed aan veelzijdige activiteiten. Historische huizen, kastelen, natuur en sport zijn slechts enkele opties.

De nieuwe BBC Wales studio is in Cardiff gevestigd en de meeste legendarische scènes uit onder andere Dokter Who en Casualty zijn er opgenomen. Breng daarom eens een bezoek aan de avontuurlijke Doctor Who Experience. Cardiff was gastheer van het Olympisch voetbal in 2012 en staat bekend als een uitblinker in het organiseren van evenementen. Als je van sporten houdt, kun je de geweldige rugby-, cricket- en voetbalstadions bezoeken.  

In en rond Cardiff vind je tevens een overvloed aan vermaak. Opera's, ballet en musicals met world-class acts worden opgevoerd in talrijke theaters, galerieën, musea en live muzieklocaties. De mix van tradities met een trendy sfeer maken van Cardiff de juiste bestemming voor een idyllische reis.

De belangrijkste spoorlijn verbindt het station van de luchthaven van Cardiff met Cardiff Central station en Bridgend. Een gratis shuttle-bus naar de terminal is beschikbaar voor alle passagiers met een treinkaartje. Bussen rijden van maandag tot en met zaterdag ieder uur tussen de luchthaven en Cardiff Central Station en iedere twee uur op zondag.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!