Bristol

BOOK NOW

Bristol

Malta to BristolBristol

Bristol, boordevol historische rijkdom, is de grootste stad in het zuidwesten van Engeland. De stad is genesteld tussen Somerset en Gloucestershire en breidde zich uit rond de kruising van de Frome en de Avon rivieren en naast de oorspronkelijke Bristol Brug. Tijdens de 17e en 18e eeuw was Bristol een van de grootste havensteden ter wereld.  

Bristol is een jonge en diverse stad die mensen uit de hele wereld aantrekt en biedt een unieke mix van geschiedenis, cultuur en erfgoed. Het intense landschap en de Georgische architectuur vermengen zich met een grote dosis aan creativiteit. Bristol is omgeven door een prachtige kust, bossen en open, groene vlaktes en ligt op slechts anderhalf uur van Londen.

Als je van shoppen houdt, ben je hier ook zeker aan het juiste adres. In het Broadmead Shopping Centre vind je meer dan 400 winkels, inclusief grote warenhuizen, restaurants en kroegen. Rond Christmas Steps, Park Street en Clifton Village zijn ook nog talrijke winkels gevestigd.

Een paar ideeën voor tijdens je bezoek aan Bristol zijn een leuke boottocht, een bezoek aan een kunstgalerij of aan de dierentuin van Bristol. Deze dierentuin is de oudste provinciale dierentuin ter wereld en werd geopend in 1836. Er verblijven momenteel meer dan 450 verschillende diersoorten, waaronder gorilla's, Aziatische leeuwen, nijlpaarden en pinguïns.

Met relatief goedkope overnachtingsplaatsen en een enorm aanbod van bars, restaurants en winkels, is deze bruisende stad in het zuiden van Engeland ook gastheer van kunst, theater en live muziek. De afgelopen jaren heeft de muziekscène van Bristol duizenden bezoekers getrokken. In 2010 werd de stad uitgeroepen tot de meest muzikale stad van Groot-Brittannië. 

Een rit van de luchthaven naar het centrum van Bristol is eenvoudig, dankzij een speciale busdienst, de Airport Flyer Express Link, die overdag elke 10 minuten rijdt.

Voor een romantische trip of een spannend avontuur ben je in het veelzijdige Bristol aan het juiste adres.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!