United Kingdom

BOOK NOW

Verenigd Koninkrijk

Malta to UKVerenigd Koninkrijk
Met een rijke geschiedenis en een overvloed aan groene natuur staat Verenigd Koninkrijk bekend als een democratisch en ideologisch land.  Als thuisland van onder meer theeliefhebbers voetbalfans, tuinieren, beroemdheden en rockende punkiconen biedt het Verenigd Koninkrijk een smeltkroes aan excentriek, intriges en curiositeit.

Een reis naar Engeland lijkt op een reis door de eeuwen heen, van de menhirs van Stonehenge naar de ruimte-achtige koepels van het Eden Project in Cornwall. En niet te vergeten: altijd met een kopje thee binnen handbereik! De iconische hoofdstad van de UK, Londen was ook de gastheer van de Olympische Spelen in 2012. 

Maar de pracht van het Verenigd Koninkrijk ligt vooral in de indrukwekkende landschappen. Al wandelend over de heuvels van Oxfordshire, bij de stranden in Cornwall en tijdens een trektocht door de heuvels van het Lake District, voel je dat het Verenigd Koninkrijk alles in zich heeft, en dat je wordt verleid door spannende avonturen en een zinderend nachtleven. 

Er is altijd wel iets te doen en je hebt talloze opties: een pint in de plaatselijke kroeg, een muziekfestival of een meeslepende voetbalwedstrijd. Er is zoveel natuurschoon, cultuur en geschiedenis in het Verenigd Koninkrijk te bewonderen, dat je zeker terugkeert om naar elke hoek te reizen. 

 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!