Zurich

BOOK NOW

Zürich

Malta to ZurichZürich

Hedendaags Zürich beschikt over de drie na grootste financiële beurs van de wereld, wat het Zwitserland’s meest invloedrijke financiële district maakt, maar het is tegelijkertijd ook een trendy en chique stad die bekend staat als één van de grootste metropolen van Zwitserland.

Zürich valt vooral op vanwege haar reinheid en efficiëntie en daarom komt de stad regelmatig voor als nummer één op de lijst van steden met de hoogste levensstandaard.

De stad, gelegen aan een prachtige rivier en een adembenemend meer, leeft graag in een wat langzamer tempo. Het is gemakkelijk om Zürich te verkennen, en ook hier kun je natuurlijk in een rustig tempo rondwandelen. 

Zürich is een belangrijke bestemming voor hedendaagse kunst. Prominente kunstwerken worden tentoongesteld in het Kunsthaus en het Rietberg Museum, terwijl je kunstwerken ook kunt kopen op de Bahnhofstrasse en Niederdorf. 

Er zijn verschillende manieren voor toeristen om de verschillende bezienswaardigheden in Zurich te verkennen. Wandeltochten door de Oude Stad (Alstadtbummel) zijn ideaal om meer te weten te komen over touristische trekpleisters. Een wandeltour met een Engelstalige gids is ook altijd mogelijk gedurende de zomermaanden.

Zurich Flughafen Airport ligt op ongeveer 12 km van het centrum van Zürich in het voorstadje Kloten. Het duurt slechts 10 à 11 minuten om van het treinstation op het vliegveld te reizen naar het Zurich Hauptbahnhof (centraal station) in het centrum. 

Zürich is vooral uniek vanwege haar combinatie van plezier, natuur en cultuur. Naast het feit dat Zürich ideaal is om te winkelen en meer dan 50 musea en 100 galleries heeft, worden er ook vele evenementen georganiseerd in de meer dan 500 clubs en bars en zijn er meer dan 1500 restaurants. Dit alles zorgt ervoor dat de bezoeker zeker nog eens terug zal willen keren. 

Nu er zoveel elegantie en verfijning in 's werelds grootste financiële centra te vinden is, valt Zürich extra op vanwege de hoogtepunten op het gebied van moderne kunst en de vele bezienswaardigheden en boeiende dingen die er te doen zijn. 
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!