Geneva

BOOK NOW

Genève

Malta to GenevaGenève

Genève is een van Europa's meest bijzondere steden. Werelds, maar toch chique, Genève is echt uniek. Veel mensen denken dat Genève de hoofdstad van Zwitserland is, omdat het zo'n dure stad is en de inwoners bijna elke taal kunnen spreken. 

Genève, de op twee na grootste stad van Zwitserland, ligt aan de oevers van een Alpine meer wat de allure en de status van de stad nog groter maakt. Het verklaart bovendien waarom de meeste wereldwijde en belangrijke organisaties zoals de VN en de Wereld Gezondheids Organisatie hebben besloten om juist hier hun hoofdzetel op te zetten.

Meer dan 200 gouvernementele en niet-gouvernementele internationale organisaties zijn gevestigd in Genève en je vindt er ook tal van chique vier en vijf sterren hotels die de skyline van de stad verrijken. In de hoofdstraten bevindt zich verder nog een ongelofelijk uitgebreid aanbod van internationale restaurants, luxueuze juweliers en chocoladewinkels die de beste en mooiste producten verkopen. 

De Jet d’Eau, een toren van water die 140 meter hoog de lucht in wordt gespoten midden op het meer, is een van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. In Genève bevindt zich ook 's werelds grootste particle physics laboratorium - CERN waar deeltjes op elkaar worden afgevuurd met ongelofelijke snelheden om tegen elkaar te botsen in de Hadron Collider.  

Als je juist niet zo van idyllische landschappen houdt, dan moet je zeker het Paquis kwartier bezoeken, de industriële oevers van de Rhône of de Carouge, een wijk die werkelijk bruist met muziek, bars en clubs. 

De luchthaven ligt slechts op 4 km van het centrum van Genève. Het centrum is gemakkelijk te bereiken met de trein of de bus geopereerd door het lokale openbaar vervoersysteem Unireso. Het is maar zes minuten van of naar het stadscentrum van Genève met de trein.

Maak een wandeling door de stadsparken, zeil op het meer of ga skiën in de Alpen. Vlieg naar Genève om te genieten van het luxe leven.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!