Swizerland

BOOK NOW

Zwitserland

Malta to SwitzerlandZwitserland

Wil je Frankrijk, Italië and Duitsland tegelijkertijd ervaren? Dan kun je dat doen door te vliegen naar Zwitserland. De Zwitserse stadjes en dorpen laten de grote invloed van deze drie landen zien. Voor bezoekers is er van alles wat - van skiën tot de heerlijkste chocolade en fondues. Zwitserland biedt een unieke ervaring waarbij het tevens eenvoudig is om door het land te reizen.   

De prachtige bergtoppen van Zwitserland, vooral bekend als een fantastisch wintersportoord, stralen mooie romantiek uit. Steden zoals Genève, Zurich, Basel and Lausanne kennen een kunst en nachtleven die niet onderdoen voor die van andere grote Europese steden. 

Wat Zwitserland zo speciaal maakt, is vooral de rijkdom en diversiteit van haar cultuur. Naast de vier gesproken talen, Zwitsers-Duits, Italiaans, Frans en Romansch, is er op het gebied van gastronomie ook vanalles te beleven. 

Lieflijke stadjes als Lucerne, Grimentz, Scuol en Zuoz laten je genieten van de grandeur van Zwitserse fonteinen, kathedralen, kunstschatten en houten huisjes. 

Waar je ook naar op zoek bent, je kunt in ieder geval gerust zijn dat je in Zwitserland de beste wijnen en chocolade vindt, waarvoor je zeker terugkomt.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!