Stockholm

BOOK NOW

Stockholm


Malta to StockholmStockholm 

De hoofdstad van Zweden, Stockholm, trekt sinds mensenheugenis reizigers uit de hele wereld aan. Met zijn prachtige, kleurige gebouwen wordt de stad beschouwd als één van de meest verbazingwekkende steden ter wereld.  

In de zomer zijn het water en de lucht helderblauw, terwijl de stad in de winter wordt bedekt door een deken van witte sneeuw. Stockholm is een bruisende, moderne stad met een ontzagwekkende architectuur. Je vind er parken, meren en inspirerende skylines, en de stad wordt omringd door 14 eilanden en duizenden kleinere eilandjes die de pracht van de Scandinavische natuur perfect uitdrukken. Door de ligging aan de Oostzee zijn er duidelijke seizoensverschillen.  

Aangezien Stockholm wordt omringd door water, ontkom je er aan de stedelijke drukte van andere grote Europese hoofdsteden, waardoor reizen in de stad als veel gemakkelijker en prettiger wordt ervaren.

De oude stad Gamla Stan bestaat uit een klein doolhof van straten. De stucmuren van de rode, oranje en vanillekleurige gebouwen stijgen prachtig uit boven de talrijke souvenirwinkels en ijssalons.  De oude stad staat bekend als de oudste trekpleister en als één van de best bewaarde middeleeuwse steden ter wereld. In de kronkelende straatjes wemelt het van de antiquiteiten en kunstgalerijen.

Op het buureiland Sodermalm zijn hoge heuvels, mooie, oude huizen, Boheemse winkeltjes, kunstgalerijen en trendy clubs te vinden. In het bruisende stadscentrum zijn mooie boetieks en restaurants gevestigd. 

Het vorstelijke en elegante Stockholm heeft een geschiedenis die meer dan 700 jaar oud is. Het Koninklijk Paleis, de gotische kerken, cafés, bars en restaurants zijn toonaangevend voor het bijzondere Zweedse karakter. Bezoek ook eens het  Stockholm Stadshus (gemeentehuis van Stockholm), waar jaarlijks het Novel Banquet plaatsvindt. Vanaf de toren van het stadhuis, heb je een prachtig uitzicht over de stad. 

Air Malta vliegt via München naar de luchthaven van Stockholm Arlanda. Met goedkope bussen vanaf de luchthaven en de Arlanda Express reis je sneller naar het centrum van de stad.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!