Sweden

BOOK NOW

Zweden

Malta to SwedenZweden

De middernachtzon, winterse sneeuw, Vikings en Volvo's en beroemde groepen als The Hives en Abba zijn slechts enkele redenen om je koffer te pakken en af te reizen naar het moderne Zweden.  Zweden, met zijn prachtige landschappen, schitterende bossen, majestueuze bergen, heuvels en stranden, is een bestemming waar iedereen aan zijn trekken komt.

Zweden is het grootste land in Scandinavië en ondanks het feit dat het zijn erfgoed deelt met andere landen, zoals Denemarken, Noorwegen en Finland, onderscheidt het land zich door zijn eigen tradities.

De hoofdstad Stockholm fascineert al eeuwen lang talrijke bezoekers. Dankzij de 14 eilanden van Stockholm en opvallende middeleeuwse kenmerken, is Zweden een heerlijke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar cultuur, kunst en geschiedenis. 

De grootste charme van Zweden is zijn spectaculaire landschap. Het grootste deel van het land is bedekt met bossen en bezaaid met duizenden meren, die een overweldigende schoonheid en rust aan het Zweedse landschap geven.  

Op de grens met Noorwegen ligt de prachtige Skanderna bergketen en verderop in het noorden kun je de Toendra in het Noordpoolgebied bewonderen, en een glimp van het noorderlicht opvangen.

De schilderachtige landschappen  met watervallen en wouden, zorgen voor een onvergetelijke magische reiservaring.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!