Moscow

BOOK NOW

Moskou


Malta to MoscowMoskou

In Moskou, een stad waar vrijwel alles kan, ligt het grootste gebouw ter wereld en vind je misschien wel de duurste kopjes koffie op aarde. Sinds de ontbinding van de Sovjet-Unie ondergaat Moskou een enorme boost van creatieve ontwikkelingen en wordt de stad beschouwd als de meest luxueuze in de wereld. 

Met haar bevolking van ongeveer 13 miljoen mensen heeft Moskou een gedenkwaardige en vooraanstaande rol gespeeld in de ontwikkeling en geschiedenis van de Russische staat. De stad is meer dan 860 jaar oud en draagt nog altijd de littekens van het imperiale en Sovjet verleden, wat zichtbaar is in de vele musea en monolieten. 

Voormalige fabrieken en pakhuizen werden omgebouwd tot grote kunstgaleries en ondergrondse clubs, terwijl lokaties zoals het Pushkin Fine Arts Museum alsmaar verder worden uitgebreid. De theaters in Moskou brengen hommage aan Tchaikovsky en Chekhov, maar promoten tegelijkertijd opkomende, talentvolle componisten en toneelschrijvers. 

Maar dit is nog niet alles. Moskou bezit naast vele wijnbars, gezellige cafeetjes, sushi restaurants en bierhuizen, ook exclusieve nachtclubs, blues bars en kunst cafés. 

De stad is ook een perfect oord voor de geschiedenisliefhebber. De rode, bakstenen torens van het Kremlin torenen hoog boven Moskou uit, terwijl kerken en monumenten in de hoofdstad overal doen herinneren aan vroegere gevechten en oorlogshelden. 

Misschien heb je een voorkeur voor de buitenwijk Sergiyev Posad, waar zich het grootste klooster of Snegiri van Rusland bevindt en waar de Slag om Moskou tijdens de Tweede Wereldoorlog plaatsvond, maar er zijn genoeg historische plaatsen in Moskou die het ontdekken waard zijn. 

Air Malta vliegt van Malta naar de twee grote internationale luchthavens, Sheremetyevo en Domodedovo, in Moskou. Om naar het stadscentrum te reizen wordt geadviseerd om gebruik te maken van de Aeroexpress treinen die elke dertig minuten tussen de vliegvelden en de metrostations rijden. Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!