Romania

BOOK NOW

Roemenië

Malta to RomaniaRoemenië

Roemenië is één van de jongste leden van de EU. Reis naar dit land en je waant je in een veel eenvoudiger tijdperk. Bijna overal langs de weg kom je paardenkoetsen, grote bergen, hooibergen en kuddes met schapen tegen.

Veel toeristen reizen naar Roemenië op zoek naar Dracula, maar naast de kastelen van Transsylvanië en de middeleeuwse Saksische steden, is er in het land nog veel meer te zien en te beleven.

In de hoofdstad Boekarest zijn binnen de muren van kathedralen grote communistische monumenten gebouwd. Als je een reis durft te maken naar de Transsylvanische Alpen in centraal Roemenië, kun je je hart ophalen aan wandelingen, skiën en fietstochten.  

Roemenië is een land van uitersten – met hete zomers en ijskoude winters en heeft nog veel meer te bieden dan alleen de hoofdstad. Bezoek eens plaatsen zoals Brasov, Poiana Brasov en Sibiu die ver van de grote steden een verrukkelijke afleiding bieden.

Op de weg naar het Bucegigebergte ligt de Piatra Craiului waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de uitgestrekte omgeving. Bij het Bucegigebergte vind je een grote verscheidenheid aan landschappen die variëren van dennen- en beukenbossen tot weilanden en kalkstenen rotsen.

Als je in bent voor een avontuur met een unieke twist, vlieg dan naar Roemenië.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!