Poland

BOOK NOW

Polen

Malta to PolandPolen

De Poolse aantrekkingskracht ligt in middeleeuwse steden als Krakau, Gdansk en Warschau, maar eenmaal buiten de steden word je vooral betoverd door de dichte wouden, meren en rivieren.

Meer dan duizend jaar aan geschiedenis hebben monumenten en musea zien ontstaan die een eerbetoon brengen aan de Poolse strijden. Littekens van oorlogen zijn er op de dag van vandaag nog steeds zichtbaar. Naast sombere en plechtige Holocaust monumenten vind je er synagogen die door de jaren heen zijn hersteld. 

Buiten de steden is het merendeel van het land nog intact. Polen bestaat uit grote vlakten, maar langs de zuidgrens liggen uitnodigende en indrukwekkende bergen. Er zijn overal wandelpaden aangebracht als je een reis wilt maken langs de bossen, de brede rivieren en bergen. 

In het Noordoosten liggen talloze meren en waterwegen die een paradijs vormen voor liefhebbers van kajakken en kanovaren. Als je meer van de kust houdt, kun je een bezoek brengen aan de pittoreske zandstranden aan de Baltische Zee.

Ervaar de Poolse cultuur en bereid jezelf voor op een onvergetelijke reis naar Polen.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!