Oslo

BOOK NOW

Oslo

Malta to OsloOslo

Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, wordt gekenmerkt door kilometerslange bossen en een moderne architectuur gecombineerd met de prachtige bouwstijl van de jaren zestig. Je kunt in de stad het best te voet op jacht gaan naar musea, het bruisende nachtleven en de talrijke buitenactiviteiten.

Het beroemde schilderij De Schreeuw van Edvard Munch, wordt samen met vele andere kunstobjecten in de stad tentoongesteld. De Nationale Galerij, het Munch Museum, het Holmenkollen Ski Museum of het historisch Viking museum zijn slechts enkele bezienswaardigheden in Oslo. 

Oslo is een bloeiende kosmopolitische stad met een gestaag groeiend aantal cafés en bars. Verder vind je er internationale restaurants, opera's, theaters en uiteenlopende muziekgenres. 

Een van de voordelen van Oslo is het gemak waarmee je je buiten de stad in de natuur onderdompelt. Oslo ligt aan het noordelijk einde van de Oslofjord en is één van de grootste hoofdsteden van Europa, maar met de minste inwoners. 

De inwoners van Oslo profiteren hiervan en doen aan hobby's zoals fietsen, wandelen, zeilen en skiën in de stad zelf of op een korte treinafstand van het centrum.

De 1000 jaar oude Noorse hoofdstad bezit visuele trekpleisters als het Vigeland standbeelden park en andere indrukwekkende landschappen. Alhoewel Oslo ver boven de evenaar ligt, is het klimaat tamelijk gematigd dankzij de invloed van de warme lucht van de Golfstroom. 

AirMalta vliegt via München naar Oslo. De aansluitingen van en naar de luchthaven zijn uitstekend. De snelste manier om naar de binnenstad van Oslo te reizen, is met de Flytogey, een shuttle-trein die je vanaf het vliegveld in 20 minuten naar het centrum brengt.  Ook de regionale treinverbinding van de luchthaven met Oslo S is zeer efficiënt. De reis duurt iets minder dan 25 minuten.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!