Norway

BOOK NOW

Noorwegen

Malta to NorwayNoorwegen
Noorwegen is beroemd om zijn fjorden, zoals de Geiranerfjord en Nærøyfjord en wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende kustlijn, bergen en onbedorven natuur. De grootste attractie van het land zijn de gevarieerde landschappen die zich over de Poolcirkel uitrekken.

Het is één van drie Scandinavische landen dat ieder jaar vele bezoekers trekt voor zijn kustlijn, bergen, meren, bossen en skigebieden. Oslo, Bergen, Stavanger en Trondheim zijn slechts een paar steden die bekend zijn onder toeristen.  

Noren zijn beroemd voor hun liefde voor de natuur en tijdens hun vrije tijd ontsnappen ze regelmatig naar het groene platteland.  Het landschap is tijdens de ijstijd gevormd, met heuvels, valleien, bergen en watervallen die rechtstreeks uit de zee opstijgen. Als je de schoonheid van de westelijke fjorden en het berggebied toevoegt aan de pracht van het landschap is het niet verwonderlijk dat de mooiste en grootste watervallen ter wereld in Noorwegen te vinden zijn.

 


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!