Amsterdam

BOOK NOW

Amsterdam

Malta to AmsterdamAmsterdam

De hoofdstad en tevens grootste stad van Nederland, Amsterdam, is vooral beroemd om haar lange grachten, vooraanstaande musea en historische lokaties, maar wordt ook gezien als één van de meest romantische steden in Europa.

Hoewel het de voordelen van een grote stad heeft, zoals cultuur, het nachtleven, internationale restaurants en een super goed openbaar vervoer, is Amsterdam tegelijkertijd toch relatief rustig, dankzij de uitgestrekte grachten en het kalme verkeer.

Met Air Malta vlieg je direct naar de centrale luchthaven Schiphol waar je de trein, bus of een hotelbusje kunt nemen om van en naar het vliegveld te reizen. De treinreis naar het centrum duurt slechts vijftien tot twintig minuten.

Ben je in voor een echte authentieke, lokale ervaring? Huur dan een woonboot en geniet van de grachten en prachtige bruggetjes die je tegen zult komen. Het Anne Frank huis mag ook zeker niet overgeslagen worden, want zelfs als de rij erg lang is, dan is de wachttijd zeker de moeite waard. Het Rijksmuseum beschikt over ruim 400 meesterwerken van onder andere Rembrandt, Jan Steen, Frans Hals, Vermeer en Van Gogh. Hier vind je ook de enige drijvende bloemenmarkt ter wereld op één van de Amsterdamse grachten. 

Muziekliefhebbers zullen zeker niet teleurgesteld worden in Amsterdam. Een mix van muziekgenres kan beluisterd worden in deze stad, en er zijn altijd wel grote acts die ergens optreden of je kunt genieten van een traditionele jazzavond. Theaterbezoek is ook erg populair in Amsterdam, net als 'kleinkunst' (cabaret verhalen, theater, komedie en muziek).

In tegenstelling tot de meeste grote Europese steden vind je in Amsterdam geen majestueuze paleizen, maar eerder een zeer interessante huiselijke architectuur. De pracht komt hier pas goed naar voren in de ingewikkelde gevels en gevelstenen die het beroep van de allereerste eigenaar uitbeelden; en de unieke woonboten die in de 160 handgegraven grachten liggen. 

Geniet van Amsterdam en spring op een fiets om de stad pas echt goed te kunnen verkennen!

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!