Netherlands

BOOK NOW

Nederland

Malta to NetherlandsNederland

Nederland ligt, als een van de weinige landen ter wereld, onder het zeeniveau en biedt tevens de meest platte landschappen. Met haar fietsen, boten, vogels, molens, bloemen, cafeetjes en bruggen is Nederland een oase van kleur en unieke adembenemende landschappen.

Houd je van cultuur en schilderachtige cafeetjes aan de grachten? Dan zal de Nederlandse stad Amsterdam  je versteld doen staan van haar schoonheid. Vanuit hier is het ook maar een tiental minuten per trein naar de nabije gelegen steden Haarlem en Rotterdam.

De vele bomen, polders, dijken, lieflijke molens en oude huisjes verrijken de culturele attracties en architectuur van het land. De landelijke en traditionele schoonheid zorgt daarbij ook voor de creatie van een 'waterwereld' van prachtige grachten, meren en de kust. Je bent hier in ieder geval nooit ver verwijderd van een verbluffend uitzicht. 

Het Nationale Park Hoge Veluwe geeft fietsers en voetgangers de mogelijkheid om moderne schilderwerken en sculpturen zowel binnen als in de prachtige natuur te bewonderen in het beroemde Kroller-Muller Museum.

Naast de vele musea en schilderijen uit haar Gouden Eeuw; en het uitgebreide aanbod aan festivals, biedt Nederland ten slotte, voornamelijk in de steden Amsterdam en Rotterdam, ook een verbazingwekkend en bruisend nachtleven.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!