Turkey

BOOK NOW

Turkije

Malta to TurkeyTurkije

Met een rijke geschiedenis en een heerlijke keuken kun je Turkije omschrijven als een tijdloos land met prachtige, witte zandstranden en indrukwekkende bergen die het beste van twee werelden combineren.

Zodra je in Turkije landt, word je overspoeld door prachtige kleuren en adembenemende uitzichten en krijg je de indruk dat je uit een lange, diepe slaap ontwaakt. Historische figuren en Ottomaanse sultans verbleven in het Topkapi-paleis in Istanboel, omringd door haremvrouwen, eunuchen en weelderige rijkdommen.

Als je voor het eerst Turkije bezoekt, is één van de meest betoverende verrassingen het spectaculaire landschap tussen de stranden aan Egeïsche Zee en de oostelijke bergen. Maak eens een boottocht op de Bosphorus in Istanboel, bezoek lokale markten en nachtclubs en geniet van de romantiek en de spanning die de stad uitstraalt.

Probeer sporten als paardrijden of watersporten in vakantiegebieden zoals Cappadocia en aan de zuidwestelijke kust. In minder bezochte gebieden zoals in het oosten, vind je uitgestreken vlakten uit het oude Mesopotamië en bergketens die de skyline oplichten. 

In de loop der eeuwen heeft Turkije vele reizigers naar zijn oevers gelokt. Ga op reis naar Turkije en laat je betoveren door zijn natuurlijke wonderen. 

Reizigers naar Turkije dienen voorafgaand aan hun reis hun visa online te regelen. Hier vindt u meer informatie.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!