Benghazi

BOOK NOW

Benghazi

Benghazi is de op één na grootste stad van Libië en tevens de hoofdstad van het district Cyrenaica. Het is een groot stadsgebied dat ook de zuidelijke steden Gimeenis en Suluq omvat.

Met een mediterraan klimaat, dat wordt gekenmerkt door matige, natte winters en warme, droge zomers, biedt Benghazi een ideale vakantiebestemming naar de zon. De stad werd rond de 6e eeuw voor Christus door de Oude Grieken gesticht en is vernoemd naar Euesperides. 

's Nachts komen de gebouwen in Benghazi kleurig tot leven. De zon gaat vroeg onder en zorgt voor een prachtig luchttafereel met veel kleuren. Het nachtleven is heel anders in vergelijking met het Westerse nachtleven. Aangezien Benghazi een islamitische stad is, zijn nachtclubs, bars en casino's ten strengste verboden. Je kunt echter 's avonds genieten van een heerlijke Turkse keuken en overdadige restaurants. 

Dubai Street is de beste plek om te gaan shoppen. Je vindt er betoverende winkels en smakelijke restaurants met prachtige meubels en kleding. Het Al-Bosco park en het 23 Juli Park zijn twee van de mooiste parken in Benghazi. In Benghazi liggen ook kilometerslange prachtige stranden met palmbomen.

Het internationale vliegveld Benina ligt op 19 km ten oosten van Benghazi. Op het vliegveld zijn bussen van hotels beschikbaar die je naar het stadscentrum brengen. 

Slenter eens op een strand in Benghazi en adem de frisse lucht in terwijl je van het uitzicht over de Middellandse Zee geniet.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!