Libya

BOOK NOW

Libië

Malta to LibyaLibië

Met een rijke geschiedenis tussen de verschillende continenten en eeuwenoude wereldrijken, is Libië het thuisland aan de Middellandse Zee waar je de meeste Romeinse en Griekse steden in hetzelfde gebied vindt. In Sabratha, Cyrene en Leptis Magna zijn een overvloed aan overblijfselen uit de Byzantijnse tijd te bezichtigen. De vele monumenten en de rijke geschiedenis van Tripoli nemen je mee op reis naar het verre verleden.

De Saharawoestijn bedekt meer dan 90% van het land. Ghadames en Ghat bijvoorbeeld, zijn oasesteden met een prachtig uitzicht op de woestijn waar vroeger overdadige karavanen neerstreken. Midden in de Saharawoestijn vind je indrukwekkende meren omringd door grote palmbomen en grote zandduinen.

Uitgedoofde vulkanen zoals bijvoorbeeld de Waw an-Namus, verbloemen kleurige meren en een zee aan prehistorische rotsen bij het Jebel Acacus-gebergte.

Libië telt maar liefst 5 verschillende klimatologische zones met overheersende klimatologische invloeden van de Middellandse Zee en de Sahara. Het mediterraan klimaat overheerst met zachte winters en hete zomerdagen met weinig neerslag. In de hooglanden is het weer koeler en komt vorst voor op maximale hoogten. In de woestijn zijn de zomers heet en loopt de temperatuur extreem hoog op.

Ga op reis terug in de tijd en beleef opnieuw het verleden tijdens een bezoek aan Libië.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!