Cagliari

BOOK NOW

Cagliari


Malta to CagliariCagliari

Eeuwenlang zijn de inwoners van Cagliari op hun hoede geweest voor buitenlanders vanwege de geïsoleerde ligging en kwetsbaarheid van de stad. In het verleden was het volk ook vaak gedwongen om massaal de bergen in te vluchten om aan invasies te ontsnappen. Nu is het echter een heel ander verhaal. 

Deze kuststad heeft een economie die draaiende blijft door de voortdurende toestroom van bezoekers. De toerisme industrie van Cagliari is perfect in staat om bezoekers zowel waar voor hun geld als ook een unieke en onvergetelijke ervaring te geven .


Poetto is het belangrijkste strand van Cagliari met een lengte van meer dan 8 km en strekt van het Sella del Diavolo (Duivel's zadel) tot aan de kust van 
Quartu Sant'Elena. Het biedt zwemmers alle mogelijke strandervaringen, van vrij en ongesuperviseerd tot de van alle moderne voorzieningen en gemakken voorziene beachbar. Het weer in Cagliari is in ieder geval vrijwel altijd perfect om op het strand te zitten en te genieten van de zon. 

De kust is daarnaast ook perfect voor watersporten en ook hier heb je weer keuze genoeg. Je kunt kiezen uitjet skiën, parakiten, wakeboarden, windsurfen en nog veel meer.

Cagliari is ideaal om te bezichtigen - het oude stadsgedeelte biedt niet alleen een spectaculair uitzicht, maar de architectuur zelf is ook onderdeel van het perfecte decor met zijn oude, verweerde kalkstenen.

Cagliari wordt beschouwd als de groenste van alle Italiaanse steden met een ongelofelijk schone lucht, dankzij de lokatie aan zee en het grote aantal open ruimtes, parken en bossen in de nabije omgeving. Voor bezoekers betekent het vliegen naar Cagliari dat men nooit ver van een park of groene omgeving is waar even ontspannen en tot rust gekomen kan worden. Voor de avontuurlijke reiziger beschikt Cagliari over wandelpaden die zowel langs de kust als door de bergen lopen. Ook al zijn de meeste hiervan korte trajecten, er zijn ook enkele meer uitdagende, maar tevens voldoening gevende wandelingen.

Cagliari is, net als alle andere Italiaanse steden, terecht erg trots op haar keuken. Zoals natuurlijk te verwachten is staat vis hier vrij vaak op het menu en de lokale bevolking geniet dan ook graag van de spectaculaire visgerechten, zoals bijvoorbeeld de burrida, een heerlijke stoofpot van vis. 


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!