Italy

BOOK NOW

Italië


Malta to ItalyItalië

Hoewel de gedachte aan een reis naar Italië je waarschijnlijk al zal doen watertanden om het wereldberoemde eten, is dit land toch zoveel meer dan haar keuken alleen. Het heeft een zeer afwisselend landschap van vulkanen, met sneeuw bedekte bergen, dramatische meren, bossen, zandstranden en alpenweiden. Het is tevens een land waarvan haar artistieke en architecturele erfstukken over de hele wereld herkend worden. 

Italiaanse designer kleding wordt door de grootste stijliconen van de wereld gedragen; de snelle auto's en beroemde motorfietsen worden alom geprezen om hun vakmanschap en prachtige designs, en de Azzurri is een van de beste voetbalteams ter wereld, aangemoedigd door een grote schare enthousiaste fans.

Italië staat tegelijkertijd bekend om de georganiseerde chaos van een bruisende, druk pratende en gebarende menigte op een marktplein, en de vredige en ontspannen momenten die aan de oever van het Lago di Garda beleefd kunnen worden met een glas heerlijke streekwijn in je hand. 

Italianen zijn een gezellig en trots volk die je hart snel zullen veroveren met hun warmte en passie. Vlieg naar Italië voor een magische ervaring.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!