Hungary

BOOK NOW

Hongarije

Malta to HungaryHongarije

Hongarije wordt nog vaak onderschat, maar dit land biedt bezoekers echt een onvergetelijke ervaring. Voor actievelingen biedt dit land namelijk volop gelegenheid om outdoor activiteiten te beoefenen, van paardrijden tot fietsen door prachtige landschappen. 

Voor sportliefhebbers is Hongarije ook een perfecte vakantiebestemming. Het land werd zelfs achtste tijdens de Olympische Zomerspelen. 

Voor degenen die liever ontspannen op vakantie, heeft Hongarije vele beroemde spa's en thermale baden tot haar beschikking. 

Dit zeer gastvrije land is onder de fijnproevers ook wereldwijd bekend vanwege haar wijnen, bieren en interessante keuken.

Ook al zul je Goulash – een stoofput van vlees gekruid met paprika – op de meeste menukaarten zeker terugvinden, het is absoluut de moeite waard om verder te kijken dan dit alomtegenwoordige gerecht. Je zult dan een keuken ontdekken die bruist van innovatie en verse ingrediënten, waaronder natuurlijk paprika - een van Hongarije's belangrijkste bijdragen aan de wereldkeuken. 
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!