Munich

BOOK NOW

München

Malta to MunichMünchen
Er is veel meer te doen in München dan alleen het Oktoberfest en andere bierfestivals. München is de derde grootste stad van Duitsland en wordt door de meeste Duiters gezien als de ideale Duitse stad om in te wonen. Dit, dankzij de relaxte levensstijl, musea van wereldklasse, biertenten en een muziek- en kunstscene die beroemde artiesten hebben voortgebracht zoals Richard Strauss en Werner Herzog.

Naast ongelooflijke toerischte attracties is München ook de thuisbasis van beroemde merken, zoals Siemens, Audi en BMW. Veel bezoekers kiezen dan ook voor een rondleiding door één van deze innovatieve fabrieken. Maar houd in je achterhoofd dat er geen gratis monster voor je bij zit!

De architectuur van wereldklasse in München is een must-see. Deze combineert naadloos oud en nieuw en er zijn honderden fascinerende gebouwen van architectonisch belang. De brede lanen en open pleinen zijn ook een belangrijke attractie. Die verbinden het stadscentrum met de buitenwijken.

Als je moe bent van al het sightseeing, neem dan een pauze in de Engelse Tuin – één van de grootste stadstuinen ter wereld. Naast de natuurlijke en door mensenhanden aangelegde schoonheid, met watervallen, theetuinen en monumenten, is er zelfs een golfslagbad waar surfers kunnen proberen om een golf te pakken en zo lang mogelijk op hun plank te blijven staan.

Tenslotte, als alles is gezegd en gedaan, is München de stad van het Oktoberfest, met een grote concentratie van biertenten die grote hoeveelheden Duits bier en enorme porties braadworsten serveren. Tijdens dit evenement komt de stad tot leven met bezoekers vanuit de hele wereld die het drinken, eten en dansen (Cowboy en Indiaans) uitermate serieus nemen.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!