Hamburg

BOOK NOW

Hamburg

Hamburg

Met zijn relaxte sfeer, vriendelijke inwoners en enorme wolkenkrabbers, verwelkomt Hamburg zijn bezoekers met open armen. Deze stad is misschien niet zo bekend als Berlijn, maar hij biedt vakantiegangers een uitstekende mogelijkheid om een prachtig gedeelte van Duitsland te ontdekken in een relaxte omgeving. 


Het was in Hamburg waar de beroemde Beatles hebben geleerd hoe ze moesten spelen, door keer op keer op te treden in de beroemde Kaiserkeller club. Maar de muzikale geloofwaardigheid van de stad is nog steeds 'alive and kicking'. Hamburg wordt algemeen erkend als de muziekstad van Duitsland met een overvloed aan clubs met livemuziek en een drukke concertagenda.

Voor liefhebbers van klassieke muziek; de geboortestad van Mendelssohn en Brahms heeft drie philharmonische orkesten: de Philharmoniker Hamburg, het Noord Duitse Radio Symfonie Orkest en het Hamburger Symphoniker. Er is ook de Staatsopera van Hamburg en een bloeiende scene voor musicals.

Fijnproevers worden ook niet teleurgesteld. Ontelbare culturele invloeden in Hamburg hebben geleid tot een breed scala van eersteklas etnische eetgelegenheden. Maar lokale stadsrestaurants winnen ook terrein, typische Hamburgse gerechten, zoals vers en gedroogd vlees, vis en soepen leven zichtbaar op. Topkoks die graag afwijken van de tradities brengen deze gerechten naar een hoger niveau, speciaal voor avontuurlijke eters.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!