Frankfurt

BOOK NOW

Frankfurt

Malta to FrankfurtFrankfurt
Frankfurt is een krachtpatser. De vijfde grootste stad van Duitsland is het centrum van handel en financiën, de thuisbasis van de Frankfurtse effectenbeurs, de Duitse en Europese Centrale Banken en een aantal grote commerciele banken. Het is ook een druk vervoersknooppunt met verschillende lucht- en spoorwegverbindingen. 

Maar ondanks alle wolkenkrabbers, de uitvoerende macht en BMW's racend op de snelweg, staat Frankfurt vooral bekend als één van de beste plekken op de wereld om te wonen.

De prachtige oude architectuur zorgt voor een sprookjessetting en de drukbezochte koffietentjes voeren je weg van de hectische, ambitieuze kant van Frankfurt.

De stad heeft ook grote delen van beschermd groen, die inwoners en toeristen een kans bieden om te ontspannen en tot rust te komen.

Saint Bartholomew's Kathedraal is een herkenbaar oriëntatiepunt aan de skyline van Frankfurt. De gotische kathedraal dateer uit de 14e eeuw en is nu de belangrijkste kerk van Frankfurt. Naast het bewonderen van de geschiedenis en de pure schoonheid van de structuur kunnen bezoekers ook naar het uitkijkplatform klimmen en genieten van het prachtige uitzicht over de stad.

De Römerberg is een pittoresk plein met het Stadshuis, dat eigenlijk een complex is met negen huizen die al meer dan 600 jaar oud zijn. Alhoewel het onlangs is verbouwd, bezit het complex nog steeds fascinerende architecturale elementen, zoals oude wapenschilden, gewelfde plafonds en de Kaisersaal of Keizerhal, waar kersverse keizers overvloedige banketten organiseerden.

Als je graag shopt, kun je je hart ophalen in Frankfurt. Het gebied dat bekend staat onder de naam de Zeil heeft een groot, verkeersvrij winkelcentrum met honderden warenhuizen en merkwinkels. Tijdens de periode voor de feestdagen heeft de Zeil ook een traditionale kerstmarkt met kerststallen, winkeltjes en heel veel gluhwein. Maar als deze winkels niet exclusief genoeg voor je zijn, dan is er altijd nog de Goethestraße, Frankfurts eigen high-fashion, exclusieve winkeldistrict.

Frankfurt bruist van cultuur. De stad beschikt over meer dan 30 musea, waarvan de meerderheid langs de Museumsufer (Musea Riverbank) ligt. Frankfurt biedt ook opera, theater en een overvolle culturele agenda, met enkele van de grootste culturele festivals in Duitsland.  


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!