Düsseldorf

BOOK NOW

Düsseldorf

Malta to DusseldorfDüsseldorf

Net als zijn grotere broer Frankfurt, is Düsseldorf een bruisende metropool die de thuisbasis is van belangrijke industrieën, zoals beurzen, reclame, mode en telecommunicatie. Maar nogmaals, naast deze veelzijdige kant is de stad ook herhaaldelijk geprezen als één van de beste plekken op de wereld om te wonen.

Er is geen tekort aan activiteiten in Düsseldorf. Voor shopaholics biedt Düsseldorf  Königsallee, een boulevard en kanaal omringd door bomen die high-fashion outlets en andere winkelgelegenheden biedt. Schloss Benrath is een 18e eeuwse Rococo paleis met omliggende tuinen. Het paleis heeft drie musea.

De Oude Stad of Altstadt is een geweldige plek om Düsseldorf’s favoriete drank – Altbier – een bier met hoge gisting in oude stijl, in te slaan. Altstadt heeft meer dan 300 kroegen met verschillende stijlen en budgetten, zodat iedereen aan zijn trekken komt.

Düsseldorf is ook een zwaargewicht als het gaat om kunst. De stad is beroemd om zijn verschillende kunstgallerieën, avant-garde tentoonstellingen en meer klassieke kunst, zoals de Deutsche Oper am Rhein – een opera en balletgezelschap dat optreedt in het Düsseldorf Opera House.

Düsseldorf’s vele parken en tuinen bieden vermoeide reizigers een onderbreking van de vaak slopende taak van sightseeing. De Botanische tuinen van Düsseldorf bevatten meer dan 6000 soorten flora zowel buiten als in kassen. Maar je vindt er ook volop aangelegde gebieden die perfect zijn om even te relaxen.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!