Germany

BOOK NOW

Duitsland

Malta to GermanyDuitsland

Duitsland heeft een reputatie van rendement en precisie, niet echt de aantrekkelijkste eigenschappen voor een toeristische bestemming. Echter, wanneer je dit fascinerende land een kans geeft, zul je absoluut onder de indruk zijn van de kant die het tot één van Europa's meest vermakelijke en mooie landen maakt. 

Of het nu het levendige Oktoberfest is, dat miljoenen bezoekers naar het land trekt voor worst en bier, of het ongeëvenaarde nachtleven, Duitsland biedt plezier voor iedereen. Maar wat deze bestemming vooral onderscheidt is het aanbod van prachtige goede bewaarde, historische gebouwen.

Kerken, regeringsgebouwen en monumenten zijn allemaal onberispelijk goed bewaard gebleven, zelfs in steden zoals Dresden, die geheel verwoest waren tijdens de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog.

En voor degenen die aan de drukte van de stad willen ontsnappen is Duitsland een uitzonderlijk groen land dat een groot aantal parken en publieke tuinen bezit, waar je kunt wegdromen tijdens een rustige namiddag.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!