Paris

BOOK NOW

Pariijs


Malta to ParisParijs

Parijs is een stad die geen inleiding nodig heeft. Zelfs degenen die nog nooit een wandeling hebben gemaakt langs de boulevards met rijen bomen en onberispelijke gevels, hebben op één of andere manier een 'bezoek' gebracht aan deze beroemde stad.

Ofwel in onze favoriete films of boeken of van verhalen van vrienden die een reis naar de stad van de liefde hebben gemaakt, we zijn er allemaal geweest. Maar niets evenaart een echte reis naar Parijs, de stad waar al je zintuigen worden gestreeld. 

Bezoek de bloemenmarkten van de stad voor een explosie aan kleuren. Loop langs de marktstraten en ruik de geur van prikkelende kazen, geurige geroosterde kastanjes en gebak om een moord voor te doen. Iedereen wordt verliefd op Parijs.

Een lentewandeling langs de Seine, slenteren door de Tuileries Tuinen of de Mona Lisa bewonderen, Parijs zal je betoveren, verleiden en na één bezoek wil je zo snel mogelijk weer terug naar de magische sfeer van deze stad.  

Naast dit alles biedt Parijs een scala van attracties, zoals een stad van wereldklasse betaamt. De beroemdste van allemaal is de Eiffeltoren – een in 1889 gebouwde solide staalconstructie, bestemt voor de Wereldtentoonstelling.

Ondanks dat velen dit monument nu als een cliché beschouwen, heeft het nog steeds een enorme aantrekkingskracht. De Eiffeltoren trekt jaarlijks meer dan 7 miljoen bezoekers, die komen genieten van het adembenemende uitzicht.

De musea in Parijs maken andere steden over de hele wereld jaloers – van het beroemde Louvre met zijn immense oppervlakte (je hebt een paar dagen nodig om het gehele museum te bezichtigen) tot het iets minder bekende maar prachtige Musée d'Orsay, beroemd voor de beeldhouwkunst en impressionistische meesterwerken, er is voor ieder wat wils. Op zoek naar iets 'aparts'? Wat dacht je van het rioolmuseum: Musée des Égouts

De Seine staat centraal in het leven van Parijs – het verdeelt de stad in de linker- en rechteroever. Hoewel deze scheiding niet meer zo duidelijk is als vroeger, is de linkeroever nog steeds het artistieke boheemse deel, terwijl de rechteroever meer naar het formele deel van de stad neigt. De meest belangrijke attracties van de stad zijn te vinden aan de rechteroever.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!