Copenhagen

BOOK NOW

Kopenhagen

Malta to CopenhagenKopenhagen
Kopenhagen is één van de oudste hoofdsteden van Europa met een koninklijke 'touch' en tevens één van de meest populaire hoofdsteden van Noord-Europa. Met de grootte van een wereldstad is Kopenhagen een verrukkelijke bestemming om te shoppen en te genieten van cultuur en een bruisend nachtleven. Het is een veilige stad waar je gemakkelijk je weg kunt vinden.

Cultureel en geografisch gezien is Kopenhagen een spetterende stad die precies in het midden tussen het Europese vasteland en het Scandinavisch gebied ligt. Moderne architectuur en trendy design geven Kopenhagen een super originele look. 

Er is veel te zien en te ontdekken in Kopenhagen. Als je door de straten loopt, word je verrast door de muziek die uit de kelders van Kopenhagen dreunt. En constant worden er nieuwe trendy cafés en restaurants geopend. Je hoeft ook niet meer te wachten tot het weekend wordt als je een avond lekker op stap wilt. De uitgaanstrend in de stad is tegenwoordig naar het midden van de week verplaatst.  

Het erfgoed van Kopenhagen wordt prachtig vertaald door zijn grachten, betegelde pleinen en koperen, spitse daken. Kopenhagen is al bijna 400 jaar de trotse hoofdstad van Denemarken en de lage skyline wordt slechts af en toe verstoord door een paar spitse kerktorens.

De hoofdstad heeft zich in de loop der jaren uitgebreid en bezit een historische centrum en veel historische gebouwen, parken, openbare pleinen en groene ruimtes. 

Breng eens een dag door in het Tivoli Pretpark, waar je van houten achtbanen Rutsjebanen af kunt suizen. Je kunt ook een boottocht over de grachten maken of buiten op een terras langs het Nyhavn Canal genieten van een koud Deens biertje. Of ga shoppen langs de Stroget en bezoek één van de vele musea in de stad.

Je kunt op verschillende manieren van het vliegveld naar het centrum van Kopenhagen reizen. Een rit met de metro vanaf de luchthaven naar Kongens Nytorv in de binnenstad van Kopenhagen duurt slechts 15 minuten. Elke 20 minuten vertrekken er treinen van het Centraal Station van Kopenhagen naar de binnenstad, de reistijd is ongeveer 30 minuten. De buslijnen 12, 30, 36 en 250S rijden ook vanaf de luchthaven en stoppen op weg naar Kopenhagen op vele praktische plaatsen.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!