Denmark

BOOK NOW

Denemarken

Malta to DenmarkDenemarken

Met zijn kronkelende, betegelde wegen is Denemarken één van de spannendste steden van Europa. Als je een wandeling maakt in één van de grote steden zie je meteen dat restaurants met Michelin sterren allesbehalve schaars zijn. Denemarken is dan ook een culinaire reisbestemming bij uitstek.

Naast de Deense hoofdstad Kopenhagen vind je er ook een aantal bruisende en schilderachtige landelijke stadjes zoals Ribe en Odense. Middeleeuwse kerken, kastelen uit het Renaissance tijdperk en 18e eeuwse dorpjes vormen aantrekkelijke Deense trekpleisters. Viking-ruïnes zijn slechts een paar voorbeelden van de lange en uitgebreide geschiedenis van het land.

Naast zalig Deens gebak staan Denen ook bekend om hun vriendelijke en uitnodigende karakter.

Hoewel Denemarken een land is met prachtige stranden en uitgestrekte bossen, is het bovendien een veel goedkoper land in vergelijking met andere Scandinavische bestemmingen. Het land telt talloze muziekevenementen waaronder het wel bekende rock muziekfestival van Roskilde. Daarnaast is Denemarken ook een toevluchtsoord voor toeristen die op zoek zijn naar indrukwekkende landschappen.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!