Cyprus

BOOK NOW

Cyprus

Fly to CyprusCyprus

Cyprus heeft, als een van onze populairste bestemmingen, enorm veel te bieden op een toch overzichtelijke manier. Dit prachtige eiland kan, van haar beboste Trodos Mountains tot de kristalblauwe zee voor de kust, in een relatief korte tijd doorkruist worden waarbij reizigers vele spectaculaire en afwisselende landschappen te zien krijgen.  

Net als andere Mediterraanse volkeren zijn Cyprioten enorm vriendelijk en gastvrij en ontvangen zij miljoenen bezoekers per jaar.

De Cypriotische keuken is erg typisch voor het Middelandse Zee gebied en is voornamelijk gebaseerd op zeer verse groenten en gegrilde vlees- en vissoorten. De 'mezze' ervaring is ook een absolute must en geeft gasten de mogelijkheid om een uitgebreid scala aan lekkernijen te proeven, in plaats van slechts één gerecht. Daarbij is het ook nog eens erg bevorderlijk voor de gezellige sfeer die in de meeste Cypriotische taverna's wel te vinden is. 

Als je dus op zoek bent naar een mix van ontspanning, zinderende stranden en een fascinerende cultuur, dan hoef je niet meer verder te zoeken.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!