Brussels

BOOK NOW

Brussel

Malta to BrusselsBrussel

Brussel is bekend als de hoofdstad van Europa, maar buiten het huisvesten van centrale EU-instellingen en bezoeken van Eurocraten is de stad een paradijs voor shoppers, geschiedenisfanaten en liefhebbers van goed eten en drinken. 

Brussel is beroemd voor haar lekkernijen. Deze overvloed aan lekkernijen zal zelfs de meest puriteinse reiziger verleiden.  

Befaamd om de lekkerste bonbons (een inwoner van Brussel, Jean Neuhaus, vond 100 jaar geleden de bonbon uit), brengt de stad, leverancier van de fijnste chocoladecreaties, deze ouderwetse favoriet tot nieuwe hoogten met exotische smaken, zoals kardemom, lavendel en passievrucht. Maar de verleiding eindigt niet hier.   

In Brussel kun je ook andere lekkernijen proeven, zoals mosselen geserveerd als de beroemde moules frites (mosselen met patat). Mocht je je dorstig voelen, dan lest Brussel je dorst, de stad levert immers meer dan 500 soorten bier om uit te kiezen. Deel een magnum (3 liter!) van een uniek lokaal brouwsel, terwijl je lekker ontspant op de Grote Markt.

Op zoek naar actie? Een wandeling door dit Europese juweel biedt je de gelegenheid om het ware karakter van deze stad in je op te nemen. Je stuit er op een aantal grote musea, waaronder het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van België met meer dan 2000 kunstvoorwerpen uit België en meesterwerken uit Europa. Denk hierbij aan de werken van Bruegel, Bosch, Rubens en Magritte

Aan het werk van Magritte, een Belgische inwoner, is een heel museum gewijd: Het Magritte Museum. Toegang tot het museum is gratis op de eerste woensdag van iedere maand.

Als winkelen bovenaan op je prioriteitenlijstje staat, ga dan naar Avenue Louise, een prachtige met bomen omzoomde laan beroemd om zijn winkels. Koopjesjagers kunnen hier hun hart ophalen. Van kunst tot keukengerei, je vindt hier alles, maar het is vooral het paradijs voor modeliefhebbers. Het winkelcentrum is voor de fashionata hemel op aarde. Hier vind je de laatste trends op modegebied.  
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!