Vienna

BOOK NOW

Wenen

Malta to ViennaWenen

Wenen biedt elke bezoeker een unieke ervaring. Voor sommigen is Wenen een stad van muziek en dans:

Het Weense Jongenskoor, Schubert, Haydn, en De Wals. Voor anderen is het een typische Europese stad, waar een uniek en rijk verleden wordt gemixt met een levendig, kosmopolitisch heden.

Sommigen kunnen zich de beroemde Sacher Torte levendig herinneren, en wie kan het ze kwalijk nemen? (De plaatselijke legende vertelt ons dat Japanse Spionnen naar het Hotel Sacher waren gezonden om het recept te stelen van deze heerlijke chocolad taart)

Na de landing op het Weense Internationale vliegveld, kunnen bezoekers hun reis naar deze bruisende, Europese stad vlug en comfortabel voortzetten (met sneltreinen of de City Airport Train – CAT). Eenmaal daar worden ze verwend met vele keuzemogelijkheden.

Tijdens warmere maanden bieden stranden langs de Donau een heerlijke plek om te ontspannen. Als alternatief is mensen-kijken een perfecte manier om tijd te verdrijven bij enkele van de beroemdste en meest gastvrije café's van Europa.

Het meest opvallende kenmerk van de Oostenrijkse hoofdstad is de prachtige Donau rivier, perfect voor een rustige boottocht langs mooie plekken. De rivier splitst zich in het Donau kanaal, die parallel loopt langs de hoofdrivier. Langs dit kanaal vind je sommige van de meest historische en pittoreske plekken van Wenen.

Wenen is misschien wel één van de groenste steden in Europa. Niet alleen wordt de stad omringd door prachtige bossen, inclusief het adembenemende Wienerwald – een gebied van bossen in het noorden – maar ook bijna de helft van de stad bestaat uit parken en andere groengebieden.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar
van
Nu boeken
We have placed cookies on your device to ensure you get the best experience on our website.
Got it!